Unboxing Zomer Blux Box Juli/Augustus

Het is weer hoog tijd voor de unboxing van de allernieuwste zomer Bluxbox! Zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen, is er het een en ander veranderd aan de Bluxbox. Kort samengevat: Bluxbox heeft 2 Bluxboxen samengevoegd tot 1 grotere Bluxbox! Hierdoor is de Bluxbox nog beter gevuld dan we al gewend zijn. De Bluxbox wordt 1 keer in de 2 maanden geleverd.

Laten we snel kijken welke producten de nieuwste Bluxbox bevatte:

  • Catrice iconails gel lacquer – full size – aankoopprijs €2,99
  • Demake’up reinigingsdoekjes zacht cocoon – full size – aankoopprijs €3,99
  • Figs&rouge ideal equilibre cc cream – full size – aankoopprijs €24,85
  • Hairways professional organic argan oil repair serum – full size – aankoopprijs €21,90
  • James read tan H2O tan mist – 30ML – full size 100ML aankoopprijs €22,75
  • Kueshi aloë vera gel – full size – aankoopprijs €13,96
  • Lord & Berry lipstick 20100 Shiny – full size – aankoopprijs €20,00
  • Mesauda milano light’n bronze baked bronzing powder – full size – aankoopprijs €17,50
  • Moa London de green balm – 3ML- full size 50ML aankoopprijs €16,95
  • Noble Isle summer rising bath & shower gel – 30ML – full size 250ML aankoopprijs €25,00

Ik kan niks anders zeggen dan dat dit een super goed gevulde Bluxbox is! De Bluxbox bevat veel bruikbare producten die mij erg nieuwsgierig maken! Ik kan jullie vertellen dat er een aantal producten mijn favoriet zijn geworden. Ik heb 2 van deze producten zelfs meegenomen naar mijn vakantieadres op Gran Canaria!

Catrice iconails gel lacquer

Ik ben van mening dat elke vrouw deze prachtige klassieke rode nagellak in haar stash moet hebben. Het professionele kwastje zorgt ervoor dat je de nagellak eenvoudig en nauwkeurig kan aanbrengen. Deze Catrice iconails gel lacquer blijft zonder topcoat 7 dagen zitten! Met deze nagellak voorzie je je nagels in een handomdraai van een prachtige, glanzende en langhoudende rode kleur.

Demak’up reinigingsdoekjes zacht cocoon

Dit is het eerste product dat ik meenam naar mijn vakantieadres op Gran Canaria! De reinigingsdoekjes van Demak’up Zacht Cocoon bevatten een reingingsmelk met katoenextracten die bekend zijn vanwege hun verzachtende en kalmerende eigenschappen. En dat merk je! Mijn huid voelt na het reinigen zijdezacht en totaal niet trekkerig aan. De reinigingsdoekjes kun je ook prima gebruiken voor het verwijderen van waterproof make-up.

Figs&rouge ideal equilibre cc cream

Dit product is een CC cream en maakte mij gelijk erg nieuwsgierig. Een CC cream zou de huid moeten verhelderen en versterken, dit is helaas niet het geval. De CC cream is extreem oranje, en kan ik zelf niet gebruiken op mijn bleke huidje. Heel erg jammer, maar helaas! Wat mij wel opvalt is dat de formule van de CC cream tijdens het swatchen erg fijn aanvoelt op mijn huid. Ik geloof dat dit een prima product is, mits het de juiste kleurmatch met je huid is.

Hairways professional organic argan oil repair serum

Dit is het tweede product dat ik meenam naar mijn vakantieadres! En het was een groot succes. Dit Organic argan oil repair serum bevat argan olie en zorgt ervoor dat droog, pluizig en beschadigd haar weer zijdezacht en glanzend wordt. Je haar wordt tevens intensief gevoed. Wat ook heel prettig is: het serum bevat een UV-bescherming en is vrij van parfum en parabenen. Voor iedereen die naar een warm en zonnig land gaat, is dit zeker een aanrader. Zwemmen in zee-of chloorwater en uren in de zon liggen is immers niet echt goed voor je haar.

James read tan H2O tan mist

Een heerlijk verkoelende face mist is echt een musthave tijdens warme en zonnige dagen. Wat deze James read tan H2O tan mist zo bijzonder maakt is niet alleen de verfrissende werking. Deze mist bouwt geleidelijk een subtiele goudbruine kleur op. Een uniek product. De mist is kleurloos, vlekt niet en is een prima basis voor je make-up.

Kueshi aloë vera gel

Deze Aloë Vera gel bevat alleen het essentiële deel van de Aloë Vera plant en is afkomstig van organische landbouw. De gel is voor 99% zuiver en kan worden gebruikt om een droge en geïrriteerde huid te verzorgen. De gel maakt de huid zacht en herstelt de vochtbalans. Ook kun je deze Aloë Vera gel goed gebruiken bij lichte zonnebrand of bij irritatie van de huid na het ontharen. Een ideaal product voor jong en oud!

Lord & Berry lipstick 20100 Shiny

In de unboxing van de Bluxbox van september 2016 ontving ik een lipgloss van Lord & Berry. Nu een jaartje later is het tijd om de Lord & Berry lipstick 20100 Shiny in de kleur Cherry te testen. Dit is een van de bestsellers. Vele visagisten zijn fan van deze lipstick potloden aangezien ze super makkelijk in gebruik zijn, een intense kleur afgeven en een hydraterende werking hebben. De lipstick voelt prettig aan op de lippen, geeft een mooie glans en blijft erg lang op de lippen zitten. Perfect!

Mesauda milano light’n bronze baked bronzing powder

Een brozing powder is voornamelijk in de zomer een echte musthave! Je kunt met een bronzer de huid voorzien van een bronzen look en een sunkissed effect. De Mesauda milano light’n bronze baked bronzing powder is helaas voor mij geen match. De bronzer is veel te oranje en komt op mijn huid alles behalve natuurlijk over. Ik zou dit product prima als oogschaduw kunnen gebruiken, maar niet om mee te contouren.

Moa London de green balm

Dit is een wondermiddel in een potje! Deze balsem kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Het verzacht huidaandoeningen zoals eczeem en uitslag. Het geneest blaren en kleine snij- en brandwondjes. Het hydrateert droge plekjes en verzacht insectenbeten. Zeker ideaal om mee te nemen op reis. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Noble Isle summer rising bath & shower gel

Het britse merk Noble Isle heeft een luxe collectie bad- en lichaamsproducten ontwikkeld die geschikt is voor zowel man als vrouw. In deze Bluxbox zit de Noble Isle Summer Rising Bath & Shower Gel. Deze Bathe & Shower Gel bevat o.a. antioxidanten en extracten van vlierbloesem. De geur is echt heerlijk, echt een feestje in de badkamer! Mijn huid voelt na het gebruik van deze shower gel zacht aan en ruikt heerlijk. Eerlijk gezegd vind ik het eerder een product voor de vrouw dan voor de man. Ik zie mijn partner deze shower-gel niet snel gebruiken.

Ik vind de zomer Bluxbox van de maand juli/augustus helemaal super! Dit keer  bevatte de Bluxbox zoveel producten die ik dagelijks kan gebruiken. Van de 10 producten zijn er 2 producten die ik niet kan gebruiken waar ze voor bestemd zijn. Helemaal prima. Als ik de prijzen naast elkaar leg, kom ik op een totale waarde van €120,20! Voor de Bluxbox betaal je slechts €29,95 voor 1 Bluxbox per 2 maanden.

 

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95