Nieuws

Voor- en nadelen van het aanschaffen van beautybox

Wanneer je er voor kiest om een beautybox aan te schaffen moet je er natuurlijk rekening mee houden dat je te maken kan krijgen met allemaal voor- en nadelen. Wat de voordelen betreft spreekt het voor zich dat beautyboxen er voor kunnen zorgen dat een miskoop wordt voorkomen. Beautyboxen hebben als doel om jou als consument kennis te laten maken met allerlei cosmeticaproducten voordat je veel geld uitgeeft aan een duur product dat niet schijnt te werken. Je krijgt iedere maand een pakketje in de bus waarin verschillende leuke producten zitten die je een goed beeld geven van de werkelijkheid. Beautyboxen zijn dus erg interessant voor iedereen die geen zin of tijd heeft om urenlang in een winkel te lopen op zoek naar dat ene product!

Een gevulde beautybox

Aan beautyboxen zijn natuurlijk ook nadelen verbonden. Sommige producten die er in zitten, passen misschien niet bij jouw huidskleur of bij het type huid dat je hebt.Op sommige sites kan je wel aangeven welke producten je graag wilt ontvangen en welke niet. De meeste mensen die er voor kiezen om een beautybox te bestellen willen toch graag iedere maand voorzien worden van leuke proefmonstertjes en fullsize producten, zodat ze zelf kunnen bepalen of nieuwe producten interessant zijn en of het voor hun werkt.

Beauty box

Beautybox

Beautyboxen hebben net als andere diensten en pakketten dus zonder enige twijfel voor- en nadelen, maar toch lijken de voordelen zwaarder te wegen dan de nadelen. De bedrijven achter de beautyboxen stellen een pakket samen die jij in de bus krijgt. Je hebt dan nog geen idee welke producten er in de beautybox zitten. Dit kan vervelend zijn, maar ook erg leuk: misschien kom je in aanraking met producten waar je nooit aan had gedacht. Laat je iedere maand opnieuw maar eens goed verrassen door de inhoud van je nieuwe beautybox!

Ps. Er zijn meerdere beauty boxen in Nederland, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Wil je weten wat de beste zijn? Lees dan hier onze beauty box vergelijking :)!