Nieuws

Wijzigingen BLUX box per 1 juli 2017

Wellicht hebben jullie het al voorbij zien komen, de BLUX box is vanaf juli veranderd. Sinds juli dit jaar brengt BLUX om de maand een box uit, in plaats van elke maand. Dit betekent dat er dit jaar nog drie boxen uit zullen komen. Daarnaast veranderen ook de inhoud en de prijs van de box.

BLUX – Luxurious Boxes

Omdat het voor BLUX steeds moeilijker werd om elke maand een goedgevulde box samen te stellen en om de abonnees niet teleur te stellen, heeft BLUX ervoor gekozen om vanaf juli om de maand een box uit te brengen in plaats van elke maand. Dit betekent dat er dit jaar nog drie boxen uit zullen komen: de zomer box van juli/augustus, de herfst box van september/oktober en de kerst box van november/december. Ook de inhoud van de box is veranderd. De BLUX box bestond eerst uit 4 tot 6 producten en dat wordt nu een box met 8 tot 10 producten. De box zal daardoor vanaf nu € 29,95 gaan kosten, in plaats van € 14,95.

Alle producten BLUX box juni - BLUX box

Uitgepakte BLUX box

De inhoud bestaat nog wel steeds uit een mix van fullsize producten, travel size producten en deluxe samples in de categorieën haarverzorging, huidverzorging, make-up en nagellak. De prijs blijft in principe gelijk, alleen ontvang je vanaf nu niet meer een kleine box per maand, maar een grotere box per twee maanden. Verder veranderd er niets! Je ontvangt nog steeds de welbekende (grotere) blauwe box en je maakt per editie nog steeds automatisch kans op een make-over van Mari van de Ven.

Bestel nu de zomer box!

Vanaf nu ontvang je elke twee maanden een luxe beautybox. Deze beautybox is de beste manier om cosmetica te ontdekken! De voordelen nog even op een rijtje:

  • ontvang iedere twee maand 8 tot 10 hoogstaande beautyproducten
  • deze producten worden met zorg geselecteerd in samenwerking met Mari van de Ven
  • met iedere box maak je automatisch kans op een make-over van Mari van de Ven
  • voor de box betaal je slechts € 29,95 per editie (inclusief verzendkosten)
  • de box is op ieder gewenst moment opzegbaar

De eerste box in het nieuwe jasje heeft een waarde van meer dan € 100,00 en bevat 10 producten: 7 fullsize producten, 2 travel size producten en 1 deluxe. Het is een veelzijdige box met een mix van make-up- en verzorgingsproducten. Deze zomer box van juli/augustus is nog te bestellen t/m 31 augustus aanstaande, mits de voorraad strekt. Bestel de box vandaag nog via onderstaande link!

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95