Reviews

Blux box review

 

 

De Blux box is een nieuwe box op de Nederlandse markt. Voorheen was dit de Deautybox, maar deze is niet meer te bestellen. Lees hier onze review van de Blux box! Aan de hand van deze review kun je bepalen of de Blux box iets voor jou is. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder.

Blux Box review

De Blux box wordt rond het eind van de maand bezorgd. De bezorging verloopt prima en wij hebben er nog nooit problemen mee gehad. De box past alleen niet door de brievenbus, dus je moet wel thuis zijn om de box te kunnen ontvangen. De box krijg je verpakt aangeleverd waardoor het beschermd blijft en de box zelf niet beschadigd kan worden.

De bezorging krijgt van ons een 8,5.

Prijs/kwaliteit

De verhouding van de prijs en kwaliteit vinden wij prima. Iedere twee maand ontvang je 8 tot 10 luxe cosmetica producten voor €29,95. De waarde van deze producten bij elkaar is een stuk hoger dan €29,95. Er zit vrijwel altijd een full size product in van een bekend merk. Op deze manier kun je genieten van high-end producten die anders wellicht ver boven je budget zijn.

De prijs/kwaliteit verhouding krijgt van ons een 7,5.

Kwaliteit producten

De kwaliteit van de producten die je krijgt in de Blux box is goed. De producten zijn goed verpakt en komen in keurige conditie aan. Er zitten geregeld luxe merken tussen wat voor ons een groot pluspunt is. Het komt echter ook voor dat er soms ook wat minder bekende merken in de box zitten, maar tot nu is de kwaliteit altijd uitstekend gebleken. Benieuwd wat voor soort producten je kunt verwachten in de box? Bekijk dan eens een unboxing van de Blux box.

De kwaliteit van de producten krijgt van ons een 8,5.

Klantenservice

De bezorging is tot nu toe altijd goed verlopen en wij hebben nog niet te maken gehad met de klantenservice van Blux. Op de Facebook pagina kunnen we wel opmaken dat de klantenservice goed is en dat er snel wordt gereageerd op vragen.

De klantenservice krijgt van ons een 8.

Eindoordeel

De Blux box is een leuke aanwinst voor de beauty lovers in Nederland. Voor €29,95 per twee maand krijg je een mooie box opgestuurd met 8 tot 10 leuke producten. De producten zijn van goede kwaliteit en een zeer goede deal gezien de prijs die je voor de box betaalt. De levering van de box is ook prima. Al met al een erg leuke box en zeker het proberen waard.

8.1 Onze beoordeling
Elke maand nieuwe beautyproducten met de Blux box

De Blux box is een nieuwe box op de Nederlandse markt. Elke twee maanden krijg je 8 tot 10 (full size) beauty producten opgestuurd om te testen. Van parfum, tot make-up en van maskertjes tot nagellak. Houd jij ook van beauty? Dan is deze box echt iets voor jou!

Bezorging
8.5
Prijs / kwaliteit
7.5
Kwaliteit producten
8.5
Klantenservice
8
Beoordeling van bezoekers: 2.6 (20 stemmen)