Unboxing Blux box april 2016

De Blux box is weer binnen! Dit keer de versie van april. In dit artikel laat ik zien wat er allemaal in de box zat en geef ik uiteraard mijn mening over de ontvangen producten.

unboxing_blux_box_april_2016 (7)

Blux box van april

Het eerste wat me opviel aan de box was dat de producten weer in het bekende zakje zaten. Volgens mij heb ik al eerder laten weten dat ik daar niet zo’n fan van ben. Het ziet er luxe uit, dat moet ik toegeven, maar ik doe er verder niks mee.  Ik vind het lastig uitleggen, maar het voelt voor mij een beetje als geldverspilling. Maar goed, wellicht ben ik de enige haha. De producten zagen er overigens super uit! De box bevat mooie producten waar ik meteen nieuwsgierig naar werd.

unboxing_blux_box_april_2016 (5)

Lord&Berry 20100 maximatte Limited Edition – €18,00

Bekend product! Een soortgelijk product van het merk Lord&Berry zat namelijk in de StyleTone box van februari. Maar dat maakt niet uit, want dat was een fijn potlood en dit is een andere kleur. Deze creamy lipstick hydrateert, geeft een intense kleur af en blijft super lang zitten. Deze kleur vind ik mooi en komt redelijk dicht in de buurt van mijn natuurlijke lipkleur. Hier ben ik blij mee!

unboxing_blux_box_april_2016 (1)

Unani Il-iluminate Micellar Water – €15,00

Ik durf het haast niet te zeggen, maar ik had hiervoor nog nooit micellair water gebruikt. Mijn huidige reinigingsproducten vond ik tot nu toe altijd prima, en daarom heb ik het nooit gekocht. Toch was ik er altijd nieuwsgierig naar en toen ik dit product zag werd ik blij!

Het reinigt en verzacht de huid. Het product is geschikt voor het gezicht, de ogen en lippen. Doe een beetje op een wattenschijfje en je verwijdert make-up in een handomdraai. De geur van het product vind ik erg lekker en het reinigt goed. Het enige nadeel vind ik dat het een beetje een ‘zepig’ laagje achterlaat op de huid. Ik kan niet goed uitleggen wat het precies is, maar ik heb na het gebruik van dit product nog de neiging om mijn gezicht na te spoelen met water.

unboxing_blux_box_april_2016 (4)

Figs&Rouge Hand Cream – €6,00

Weer een bekend product! En ook deze zat in de StyleTone box van februari. Ook dit vind ik geen ramp, want het is een lekker product. En hoe leuk is de verpakking? Deze handcrème met onder andere shea butter is een verwennerij voor je handen. De crème trekt snel in en verzacht en voedt je handen. Ook kun je dit product gebruiken op je nagelriemen, want het is uitermate geschikt als cuticle crème. Ik ontving de variant ‘Mango Mandarin’ die heerlijk ruikt.

unboxing_blux_box_april_2016 (3)

Balance Protect And Shine Shampoo – €5,65

Deze natuurlijke shampoo is vrij van sulfaten en siliconen. Daar worden we blij van! Hierdoor zal de shampoo echter niet zo schuimen als bij gewone shampoos, maar worden het haar en de hoofdhuid wel diep gereinigd en gehydrateerd. Je haar voelt na het gebruik zacht aan, ruikt lekker, zal meer glanzen en minder snel vet worden. En heb ik al gezegd dat het heeeerlijk ruikt! Dat vind ik persoonlijk altijd een pluspunt bij shampoos.

unboxing_blux_box_april_2016 (2)

Naobay Orange Juice Foot Cream – €16,99

Oké, hoe gaaf is deze verpakking?! Zoals je misschien wel weet ben ik erg gevoelig voor mooie verpakkingen haha, en hier gaat mijn hart sneller van kloppen. De dop vind ik erg tof. Het lijkt net of de dop van hout is, maar het is gewoon van kunststof. Wel zo hygiënisch natuurlijk. Nu het lente is en de zomer bijna in aantocht is wil je natuurlijk mooie verzorgde voeten. Deze heerlijke voetencrème van Naobay bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met shea butter, aloë vera en sinaasappel extracten. De crème trekt snel in en maakt de huid van je voten soepel en zacht. Het enige nadeel van dit product vind ik de geur. Het is niet vreselijk of heel storend, maar echt lekker vind ik het niet. Het doet me een beetje denken aan tea tree oil, een typisch geurtje.

Conclusie

Deze maand bevat de box producten voor het gehele lichaam. Overal is aandacht aan besteed, van je haar tot aan je voeten. Ik vind dat er deze maand weer leuke en bruikbare producten in zitten. Ik vind het enigszins jammer dat er twee producten in zaten die al in een andere beautybox hebben gezeten, maar zoals ik al zei is dat geen ramp. Het zijn immers fijne producten. De Blux box kost €14,95 per maand en had deze maand een waarde van €61,64. Goede deal!

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95