Unboxing StyleTone

Unboxing StyleTone box maart 2016

Vorige week kreeg ik de StyleTone box al binnen, maar door mijn verhuizing dit weekend kon ik hem niet meteen unboxen. Inmiddels ben ik gesetteld in mijn nieuwe huis en kon ik eindelijk de box openen. Benieuwd wat er deze maand allemaal in de box zat? Lees dan snel verder! 

StyleTone box maart

styletone_unboxing_maart_2016 (4)

Zoals iedere maand is de verpakking weer geweldig én past het doosje door de brievenbus. Toen ik de box opende werd ik meteen enthousiast. Er zaten grote producten in (zoals altijd full size) en ik was erg benieuwd wat het allemaal was.

Ofra Waterline/Eye Pencil – €11,75

styletone_unboxing_maart_2016 (16)

Het eerste product is een wit potloodje voor op je waterlijn. Het zorgt ervoor dat je ogen iets groter lijken en het geeft je een frisse blik. Vroeger deed ik dit elke dag, maar toen mijn potloodje destijds op was heb ik nooit een nieuwe gekocht. Dit potlood komt nu dan ook zeker goed van pas! Een wit potloodje is overigens ook ideaal om te gebruiken als highlighter, bijvoorbeeld onder je wenkbrauwen. De pigmentatie is prima. Het potlood is aan de harde kant, maar brengt verder goed aan.

Marsk Mineral Eyeshadow – Fifty Shades – €19,50

styletone_unboxing_maart_2016 (2)

Leuk, een minerale oogschaduw! De pigmentatie van dit product is echt fantastisch en ik ben hier zeer over te spreken. De verpakking van het product vind ik overigens wel een beetje goedkoop ogen en hij was een beetje vies toen ik het uit de box haalde.. Maar de kwaliteit van de oogschaduw maakt dat weer helemaal goed. Het is een koele grijze kleur. Hou je daar niet van? Dan kun je het combineren met een warme nude of paarse kleur in je ooghoek om het geheel wat warmer te maken.

Ardency Inn Punker Lip Gloss – €17,50

styletone_unboxing_maart_2016 (14)

Dit product moest ik echt even opzoeken in het boekje om er achter te komen wat het nou precies is. Wat blijkt? Het is een zwarte ‘gloss’ die je kunt aanbrengen over je lipstick om de kleur wat donkerder en intenser te maken. Ik heb het meteen uitgeprobeerd en het werkt goed. Het product bevat verder kokosolie en vitamine C en E om je lippen te hydrateren en te beschermen. Leuk product, maar niet echt iets voor mij. Ik ben niet zo’n fan van donkere lip kleuren. 🙂

styletone_unboxing_maart_2016 (6)

Figs & Rouge – Evacalm Recovery Srum AV Activ – €31,99

Weer een product van Figs & Rouge! In de vorige box zaten twee lekkere handcrèmes van dit merk, en ik was meteen erg benieuwd naar dit product. Het is onderdeel van de nieuwe skincare lijn van het merk. Het is een crème/serum voor de droge en geïrriteerde huid. Je kunt het aanbrengen op je gezicht en zelfs op je handen. Het zou je huid verzorgen en roodheid tegen gaan. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar het belooft veel goeds.

Iskun Lipaddict Plumping Lip Gloss – €49,00

styletone_unboxing_maart_2016 (7)

Wow wat een prachtige verpakking! Maar dat mag ook wel, want normaal betaal je voor deze gloss maar liefst €49,00. Behoorlijk veel geld voor een glossje als je het mij vraagt. In het boekje van StyleTone staat dat dit product eigenlijk een soort ‘botox in een flesje’ is. Het zou je lippen iets vergroten en tekenen van ouderdom tegengaan, zonder het gebruik van naalden :-). Grote beloftes voor zo’n product en eerlijk gezegd geloof ik er nooit zo in.

Dit product kon je ontvangen in één van de drie kleuren, en ik heb een subtiele roze gloss ontvangen. Erg mooi als je het mij vraagt! Ik bracht het glossje aan op mijn lippen en ze begonnen meteen te tintelen. En niet zo’n klein beetje ook.. ik vond het zelfs een vervelend gevoel. Ik had de hoop dat het tintelen vanzelf zou ophouden, maar na 10 minuten vond ik het wel genoeg geweest en haalde ik het weer van mijn lippen af. Hmm wat zonde! Het is echt een mooie gloss, maar ik vind het totaal niet fijn aanvoelen op mijn lippen. Van het vergrotende effect merkte ik overigens vrij weinig. Hier baal ik echt een beetje van. Het is  mooi product, maar helaas niet aan mij besteed.

Conclusie

styletone_unboxing_maart_2016 (15)

Ik heb het volgens mij al eens eerder gezegd, maar ik geloof dat StyleTone op dit moment mijn favoriete beautybox is. De box kost per maand slechts €12,50 en er zitten altijd 5 full size producten in. De waarde van de producten is overigens ook niet niks! Deze box had zelfs een totale waarde van €129,74. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik de producten niet hun originele prijs waard vind. De gloss kost bijvoorbeeld alleen al 50 euro, en dat zou ik in nog geen 100 jaar betalen voor (deze) lipgloss. De €12,50 die je betaalt voor de box vind ik wel heel erg redelijk! Omgerekend betaal je gemiddeld €2,50 per product. Kijk, dat is goed te doen! Al met al was het weer een prima box deze maand.

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95